Νεες θεραπειες γονιμοτητας »»
Γιατι δεν μπορω να μεινω εγκυος; »»
Ανδρικη υπογονιμοτητα; »»
Τα σταδια της εξωσωματικης γονιμοποιησης »»
Κατανοηση της ωορρηξιας και γονιμοτητας »»

Λυσεις

Εξωσωματικη χωρις φαρμακα

Από τη δεκαετία του ’70 οι επιστήμονες εφαρμόζουν τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης χωρίς φάρμακα, δηλαδή χωρίς ορμόνες.
Η εξωσωματική σε φυσικό κύκλο δεν χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για την ωορρηξία της γυναίκας. Αντίθετα, ο ειδικός παρακολουθεί τη φυσιολογική ωορρηξία με υπερήχους.

Περισσοτερα

 

Γιατι δεν μπορω να μεινω εγκυος;

11Από τον Μαιευτήρα-Γυναικολόγο δρ. Κωνσταντίνο Κωσταρά: “Για εμάς τους ιατρούς ο τομέας της γονιμότητας έχει πολλές κατακτημένες αλήθειες αλλά και σκοτεινά πεδία, στα οποία δεν έχουμε καταφέρει να ρίξουμε το φως της γνώσης.Οι μελέτες έχουν δείξει ότι 2 στα 10 ζευγάρια προσπαθούν να τεκνοποιήσουν επί ένα χρόνο χωρίς επιτυχία. Το 20% αυτών πάσχουν από κάποιες παθήσεις που μπορούν να θεραπευτούν”.

Περισσοτερα

Δημοφιλη Αρθρα

Πως θα αντιμετωπίσετε την Ενδομητρίωση
Μία στις δέκα γυναίκες που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, έχουν ενδομητρίωση, πάθηση που χαρακτηρίζεται συνήθως από τον έντονο πόνο που προκαλεί καθώς και από τα προβλήματα γονιμότητας που προκαλεί.

Αποψεις

Η γονιμότητα στη σημερινή εποχή
Στη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα η υπογονιμότητα που συσχετίζεται με την ηλικία γίνεται πιο συχνή, διότι πολλές γυναίκες περιμένουν την ηλικία των 30-35 ετών για να ξεκινήσουν την προσπάθεια τεκνοποίησης.
Είναι σημαντικό να υπογραμμισθεί, ότι σήμερα η επιστήμη εξασφαλίζει την διατήρηση της καλής υγείας αλλά και της εμφάνισης της γυναίκας στις μεγαλύτερες ηλικίες, όμως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την μείωση της γονιμότητας λόγω της ηλικίας.

Share This:

No tags for this post.