Άρωμα ιατρικής αλλά και lifestyle είχε φέτος το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά Blue Dream που διοργάνωσε ο Father Alex Καρλούτσος (φωτο 1, στη μέση) στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης και στο οποίο παρευρέθηκε ο Δρ Κωνσταντίνος Κωσταράς, MD, PhD, Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Αναπαραγωγής, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών & Αντιπρόεδρος του Institute of Life ΙΑΣΩ, όντας προσκεκλημένος με τη σύζυγό του στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση των ομογενών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δρ Κωσταράς (από αριστερά, φωτο 1) συζήτησε με τον διεθνώς καταξιωμένο επιστήμονα στον Τομέα τον Βλαστοκυττάρων Chadwick Prodromos, MD, Medical Director and CEO “The Prodromos Stem Cell Institute” (δεξιά, φωτο 1) για τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές των βλαστοκυττάρων στην Aνθρώπινη Aναπαραγωγή και πώς η χρήση αυτών βοηθάει στην αναγέννηση του ενδομητρίου και των ωοθηκών.

   

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον κατάφυτο κήπο του Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου (φωτο 2 & 3) που ο Father Alex έχει δημιουργήσει, ήταν επίτιμος προσκεκλημένος ο Αλμπέρτος Μπουρλά, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer και πλήθος άλλων εκλεκτών προσωπικοτήτων του διεθνούς jet set, επιχειρηματιών καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ για τους σκοπούς που πρεσβεύει αυτή η εκδήλωση», είπε ο Δρ Κωσταράς, από τους ελάχιστους Έλληνες ιατρούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Guest star στη φετινή εκδήλωση ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τραγούδησε για περίπου 750 άτομα και ξεσήκωσε το πλήθος με τις επιτυχίες του.

Τιμώμενοι του Blue Dream Gala ήταν ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Seleni και η οργάνωση Retreat. Η Seleni είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να βελτιώνει την ψυχική υγεία και ευεξία για τις γυναίκες και τις οικογένειες. Η οργάνωση Retreat για την ενδοοικογενειακή βία περιλαμβάνει πέντε βασικές υπηρεσίες της Γραμμής Βοήθειας για την Κρίση, το Καταφύγιο Ενδοοικογενειακής Βίας, τη Νομική Υπεράσπιση, τη Συμβουλευτική και την Εκπαίδευση Πρόληψης. Τα έσοδα του Gala πήγαν, όπως κάθε φορά, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις:

https://jenny.gr/update/404379/aroma-iatrikis-sto-etisio-filanthropiko-blue-dream-gala-sti-nea-yorki?fbclid=IwAR2pHXjvF2lJAPM39MJOVj3XKSACG4VqFfhtYZiAiiVQhSqoqOQ2G6y4pm4

https://www.queen.gr/well-being/ygeia/story/256981/aroma-iatrikis-sto-etisio-filanthropiko-blue-dream-gala-sti-nea-yorki?fbclid=IwAR12mDKMrey4-O1dcbOYSF-vDabenWkqYddgpQnKeX4v4s2fCAkAmT58nNM

https://www.lamiareport.gr/index.php/afieroma/item/234961-aroma-iatrikis-sto-etisio-filanthropiko-blue-dream-gala-sti-nea-yorki

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2020]  Finead SA.

Log in with your credentials

Forgot your details?