Για την πολύ σημαντική ερευνητική εργασία του πάνω στην καινοτόμο τεχνική της Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου  ή αλλιώς “MaternalSpindle Transfer” (MST), βραβεύτηκε στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM),  ο επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute Of Life – ΙΑΣΩ, ερευνητής εμβρυολόγος Nuno Costa Borges.

Τα αποτελέσματα της σημαντικής αυτής ερευνητικής προσπάθειας παρουσιάστηκαν στην ετήσια σύνοδο της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM Scientific Congress & Expo,2017) η οποία διεξήχθη από τις 28 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο San Antonio του Texas. Δώδεκα συνολικά επιστημονικές εργασίες, μεταξύ εκατοντάδων από ερευνητικές ομάδες παγκοσμίως, έφτασαν στην τελική κρίση για να βραβευτεί τελικά μόνο αυτή της ερευνητική ομάδας του Nuno Costa Borges.

Η επιστημονική ομάδα της Μονάδας Institute Of Life – ΙΑΣΩ και ο διεθνούς φήμης ερευνητής Nuno Costa Borges έχουν στενή ερευνητική συνεργασία τον τελευταίο χρόνο,   στη μέθοδο “Maternal Spindle Transfer”γνωστή και ως “παιδί απο 3 γονείς». Τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να βοηθήσουν πολλά ζευγάρια με προβλήματα γονιμότητας.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2020]  Finead SA.

Log in with your credentials

Forgot your details?