Institute of Life

Institute of Life – ΙΑΣΩ

logoGR Ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Ευρώπης ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ελλάδα. Έχοντας τις εγκαταστάσεις του στο «ΙΑΣΩ», τη μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική της Ελλάδας, το Institute of Life δημιουργήθηκε με μια και μοναδική αποστολή: να καλωσορίσει τα υπογόνιμα ζευγάρια και να τους προσφέρει τη χαρά να γίνουν γονείς, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε το Institute of Life θα διαπιστώσετε ότι η πιστοποιημένη πρωτοποριακή μας μονάδα έχει ως κύριο άξονα να προσφέρει υψηλή φροντίδα στους ασθενείς της. Με μοντέρνες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, άνετους χώρους και ένα καινοτόμο σύστημα παρακoλούθησης της ποιότητας τους αέρα που εξασφαλίζει άριστες εργαστηριακές συνθήκες.

iol_iaso (3)

Το σύστημα διαχείρισης RIWitness, το οποίο παρακολουθεί και καταγράφει τα δείγματα των ασθενών σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλίδα, προσφέροντας σιγουριά στους ασθενείς μας.

Η διεπιστημονική μας ομάδα αποτελούμενη από κορυφαίους εξειδικευμένους επαγγελματίες είναι πλήρως αφοσιωμένη στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, επιλέγοντας σχολαστικά την καλύτερη θεραπεία που τους ταιριάζει. Υπό την καθοδήγηση της Dr. Gloria Calderon, της κορυφαίας εμβρυολόγου του μεγαλύτερου παγκοσμίως κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης «IVI», καθώς και τη συμβολή του Nuno Costa-Borges, επίσης βραβευμένου εμβρυολόγου με πολυετή καριέρα στην Ευρώπη, νιώθουμε απόλυτα σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας – να γίνουμε ένα Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που θα είναι σημείο αναφοράς για ζευγάρια από όλη την Ευρώπη.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους κύριους ιδρυτές του Institute of Life είναι και ο Dr. Kωνσταντίνος Κωσταράς.

iol_iaso (4)

Υπηρεσίες Ζωής

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Οι ολοκληρωμένες θεραπείες που προσφέρουμε είναι εξατομικευμένες για την κάθε ιδιαίτερη ανάγκη έχοντας εγγυημένα αποτελέσματα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε θαύματα. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε τη φύση να ακολουθήσει το δρόμο της όταν δεν μπορεί να το επιτύχει από μόνη της.

Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF): Η γονιμοποίηση που επιτυγχάνεται από την ένωση του ωαρίου με το σπερματοζωάριο εκτός σώματος σε ειδικό εργαστήριο. Το έμβρυο που προκύπτει μεγαλώνει σε προστατευμένο περιβάλλον πριν τη μεταφορά του στη μήτρα της μητέρας.

Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI): Είναι η διαδικασία κατά την οποία το σπέρμα προετοιμάζεται αρχικά στο εργαστήριο και κατόπιν τοποθετείται στη μήτρα με τεχνητά μέσα. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η γονιμοποίηση του ωαρίου.

Δωρεά ωαρίων: είναι μια διαδικασία κατά την οποία η γυναίκα χρησιμοποιεί τα ωοκύτταρα ενός δότη ώστε να εκπληρώσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Δωρεά Σπέρματος: μια εθελοντική πράξη κατά την οποία ένας ανώνυμος υγιής άνδρας με πολύ υψηλή ποιότητα σπέρματος δωρίζει μια ποσότητα, ώστε ένα υπογόνιμο ζευγάρι να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Παρένθετη Μητρότητα: Αν η ιατρική κατάσταση μιας γυναίκας καθιστά απίθανη ή επικίνδυνη μια εγκυμοσύνη, τότε μια άλλη γυναίκα κυοφορεί και γεννά το παιδί της.

Διατήρηση Γονιμότητας: Προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αναβάλλουν τη μητρόμητα για το μέλλον και στις καρκινοπαθείς την ευκαιρία να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους.

iol_iaso (1)

Θεραπείες Ζωής

Ενδοωαρική Έγχυση Σπερματοζωαρίου (ICSI): μια προηγμένη τεχνική, που συνδυάζεται με την Εξωσωματική Γονιμοποίηση, κατά την οποία ένα σπερματοζωάριο τοποθετείται απευθείας στο ωάριο με μικροσκοπική επέμβαση. Συνηθίζεται σε περιπτώσεις βαριάς μορφής ανδρικής ανικανότητας.

Υαλοποίηση Ωαρίων: μια σύγχρονη τεχνική κατά την γίνεται κρυοσυντήρηση ενός καθορισμένου αριθμού ώριμων ωαρίων μιας γυναίκας. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως πιο αποτελεσματική τεχνική από την παραδοσιακή κρυοσυντήρηση.

Μαγνητικός Διαχωρισμός Σπερματοζωαρίων (MACS): Επιτρέπει στα σπερματοζωάρια με τα καλύτερα χαρακτηριστικά να επιλεχθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν σε θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Time-lapse: Ελέγχει με ειδικό σύστημα μικροσκοπικής παρακολούθησης την κυτταρική διαίρεση του εμβρύου σε πραγματικό χρόνο, καταγράφοντας την εξέλιξη από τις πρώτες στιγμές ζωής.

Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD): Ο έλεγχος συγκεκριμένων γενετικών και χρωμοσωματικών ανωμαλιών στα έμβρυα, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά θα γεννηθούν χωρίς κληρονομικές ασθένειες.

Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGS): H τεχνική της αφαίρεσης ενός ή περισσότερων κυττάρων από ένα έμβρυο εξωσωματικής γονιμοποίησης ώστε να ελεγχθεί συνολικά για γενετικές ανωμαλίες.

Προηγμένος Γονιδιακός Έλεγχος: μας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσουμε την μετάδοση γενετικών ασθενειών στα παιδιά μας.

Γιατί να μας προτιμήσετε; Χαιρόμαστε πολύ που ρωτάτε! Γιατί πάνω από όλα μας αρέσουν οι ιστορίες με χαρούμενο τέλος. Γι’ αυτό άλλωστε εστιάζουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας. Στο Institute of Life μπορείτε να αισθανθείτε άνετα από την πρώτη στιγμή κλείνοντας μια συνάντηση με την εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα. Ο επαγγελματισμός, η διαθεσιμότητα και ένα ζεστό καλωσόρισμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Εδώ είμαστε δίπλα σας για να προσαρμοστούμε εμείς στις ανάγκες σας και όχι εσείς στις δικές μας. Οι θεραπείες μας είναι πλήρως εξατομικευμένες και εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα. Γι’ αυτούς τους λόγους νιώστε απόλυτα ασφαλείς και εμπιστευτείτε μας. Όχι μόνο γιατί χρησιμοποιούμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην Υποβοηθούμενη  Αναπαραγωγή αλλά γιατί το θαύμα της ζωής είναι η πηγή του ενθουσιασμού και της αφοσίωσής μας.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2020]  Finead SA.

Log in with your credentials

Forgot your details?